Monday, November 12, 2007

ostia_puta

Dissabte nit vaig ser conscient en persona de l'experiència Erasmus. Sí erasmuseros, sí. Al surtir del BeCool quan ja tancàven, em va parar una noieta amb una caputxeta negra i unes montures negres migcagades amb patilles de colorins de plàstic (i sense vidres, of course) i em diu: Creo que esa chica me ha llamado algo como puta o bitch, no se, me ha llamado "salop"... i després d'això ens comença a dir coses en francés i que el primer que va aprendre era a dir ostia puta...i nosaltres fent la conya.
La qüestió és que la noieta, una franceseta, es posa a parlar amb nosaltres...molt mona ella, una miqueta cega, pero segun ella: "dorogas no" "dorogas nunca"...jejeje La tia es de París i allí es veu que hi ha molts afters, i volia que anàrem tots d'after a seguir la festa. La seva amiga de Barcelona deia que no sabia de cap after...pero "rien de problema" que la francesa sabia tots els afters de Barcelona. A casa de l'amiga no es podia anar a fer after perque el seu amic gay de Madrid (que haviem vist abans d'entrar a la disco a la cua mentre deia que "esta noche vamos a ligar y a encontrar chicos muy monos") havia lligat en un rubiales francesillo i després a casa farien after-gay.
Total que ens vam posar a parlar de Tectonik, jo volia que el Dani li fes alguns pasos a la francesa a vore si ho pillava però no va fer falta, de seguida va dir..Oui! tectonik! A cause de garçons! YELLE!!!! ale ale, i todos contentos porque nos molava la Yelle...(o almenys aquesta cançó) i després vam cantar el MY MOON MY MAN versió dels Boys Noize y vam quedar que el 5 de Desembre ens veuriem al APOLO a ver Crystal Castles i bailar con la fransesa.
Vaja, va estar estranya la nit...sobretot pels comentaris sobre els lios de Merlose Place que li feia la francesa rossa borratxa a l'amiga de las gaficas...
je t'aime, mon petit cherie!

4 comments:

allthatstuff said...

Fa apenes res que conec el techtonik i a Yelle i ara resulta que ho veig i ho senc per tots els puestos!! que fuerte estes coses que passen...

Oye! que tengo blog!! jajaja pero soy novatilla... i les coses me queden cutres pq nose posar-ho be jajaja

mua

júlia.

anna said...

uiuiuiuiui...quan he llegit el titol m'he esustat!!!!!!!!!!!!


(hoy tengo ganas de ti...mmmmmm...)
records!

anna said...

carta de newcastle, carta de newcastle?

Levadura Antoine said...

yo tb m he asustado..con el ostia-puta!la francesa fent la mà cn el after&dorogas no..no podía acabar molt be! :P

bexits mon amour!